Marketing- en communicatiedoelstellingen realiseren. Door advies, training of interim. LaVerbe heeft adviseurs die u in-company vooruit helpen.
Wij werken voor overheden, non-profit en bedrijven. Enkele voorbeelden:
– Advies en begeleiding (o.a. Alterra Wageningen, gemeente Oss, Lan Handling Technologies, Nooteboom Trailers)
– Interim-communicatie en marketing (diverse gemeenten en zorginstellingen)
– Training (o.a. Hekkelman advocaten en notarissen, Presidium Rechtbank Arnhem, Ruysch Maritiem)
Onze mensen ondersteunen uw organisatie en adviseren directies/besturen: 
Anet Huisken werkt als interim-communicatieadviseur voor gemeenten. Heeft uitgebreide ervaring met herindeling- en transitietrajecten. Ontwikkelt communicatieplannen en middelen, schrijft teksten en organiseert bijeenkomsten.
Aartjan Mandersloot is managing partner bij LaVerbe. Adviseert bij bijzondere design- en communicatietrajecten, m.n. corporate identity. Expertise en ervaring in project- en interimmanagement.
Rijk Willemse, partner in LaVerbe, is een senior consultant, sparringpartner en coach. Gespecialiseerd in het overbrengen van complexe zaken op een eenvoudige maar toch strategisch gemotiveerde wijze.
Susan Ritzen is een veelzijdige communicatieprofessional. Ontwikkelt middelen, interviewt en schrijft teksten. Bewaakt planningen, budgetten van middelen en producties. Profit en non-profitsector.
– Voor vraagstukken op het gebied van milieu & mobiliteit en zorg & welzijn werken wij samen met de adviseurs van Gloedcommunicatie.
Meer weten? Bel (024) 38 22 822.
Terug naar boven